Vår og sommer med Grimstad Yoga: Uteyoga og Yin yoga

Etter at jeg lanserte Yoga og Maraton har jeg virkelig godt i tenkeboksen, og konklusjonen min er at jeg heller vil tilby Yin Yoga på lørdager. Jeg kommer fremdeles til å løpe 10 km i Grimstad Maraton:).

Dette er nok litt typisk meg. Jeg ser for meg noe, tenner på ideen og deler den litt raskt. Jeg har heller ikke følt så mye interesse for dette, så håper at du ikke hadde planlagt å delta. Håper i så fall at uteyoga og Yin yoga lørdager heller kan være av interesse for deg. Jeg har nettopp lagt ut dager, tider og priser for dette: KLIKK HER FOR UTEYOGA OG YIN YOGA LØRDAGER. Noen gode pakkeløsninger der om du er interessert i å være med på litt yoga gjennom sommeren. 

Jeg kommer også i år til å tily yoga på Moysand Camping. Vi kommer også til å bo der i sommer. Det gleder vi oss veldig til! Om du bor der i løpet av sommeren så vil du få god mulighet til å delta på yoga der. Datoer og tider for det kommer snart! 

Håper du nyter våren og alt det nye livet den bringer med seg!