Drømmer, påskeferie... lys og varme.

yoga in gran canaria

Sitter på en strand på Gran Canaria og nyter varmen og solen. Vi har vært her en uke allerede og ferieroen har begynt å sette seg i kroppen.

I går besøkte vi et lite samfunn i en dal oppe i fjellene. I 30 år har en mann bodd her og flere har kommet til etterhvert, og noen kommer og går. Her bor de i hus bygget av leire og strå under og i grotter, dyrker sin egen mat og lever et meget enkelt liv. Mange barn vokser også opp i denne dalen, og det fikk meg til å tenke på hvor fjernt fra naturen vi lever i dag, og hva det gjør med oss som mennesker. Store spørsmål begynnte å surre i hodet: Hvordan ønsker jeg å leve mitt liv? Og hvordan tilbringe tid med familien min? 

Gjennom min yogapraksis ønsker jeg å komme nærmere min egen sanne natur. Jeg kjenner at det å tilbringe tid i naturen gjør dette lettere og yoga (som ofte er oversatt til forening av kropp og sinn eller som forening av individuell sjel med universell sjel) kommer mer naturlig. 

20.mars var det nymåne, solformørkelse og vårjevndøgn på samme dag. Ved vårjevndøgn er dagen like lang som natten og dagene blir lengre og lengre. Mer lys og varme. Vi går over i en mer yang fase av året. Kjenner virkelig på meg at det er en tid for ny begynnelse og for å tenke gjennom litt visjoner og fremtidsdrømmer. 

Gleder meg stort til et siste semester med yogakurs før sommeren og uteyoga begynner. Har allerede satt opp den første utetimen. Gleder meg virkelig til sommeren og timer ute i naturen! 

Om du lurer på hvilke kurs som starter opp etter påske, så finner du det HER

Jeg ønsker deg en god påske og gleder meg til å se deg igjen i studio eller på uteyoga når den tid kommer! 

DEL GJERNE MULIGHETEN FOR Å VINNE ET GAVEKORT PÅ 500 KRONER OG EN NYDELIG JADE YOGAMATTE!