Fullmåne og Guru Poornima

Fullmåne guru poornima

I dag er det fullmåne, nøyaktig tid som den er fullest er 13.25 i dag. Som du kanskje vet så er vi veldig påvirket av hvor i månesyklusen vi er. Når månen er full, så er det sterk energi og de mål og visjoner vi setter oss er det lettere å manifestere. 

I tillegg til at det er fullmåne i dag feires det også i mange yogiske tradisjoner Guru Poornima. Dette er en veldig viktig dag. Mange fra forskjellige spirituelle bakgrunner feirer denne dagen for å feire tilstedeværelsen og inspirasjonen av 'Guruen' i sitt liv. Guru er din lærer, guide, styrke, det som gir deg menig. Noen finner det i naturen, i sine barn, i seg selv, i Gud eller Buddha. Det kan være hva som helst, det som styrker deg, guider deg gjennom livet og leder deg til sannheten. Så i dag er dagen for å bli oppmerksom på dette, omfavn det, og føl det inni deg. 

Guru Poornima skjer på den lyseste fullmånen. Den har en masse energi, og kaster lys på ambisjoner og ønsker om å lykkes. Det er en tid for å bli klar over og forløse begrensninger, redsler og angst vi har rundt hvem du er, dine drømmer og visjoner. 

Ved å få dem på linje med din visjon, din Guru, ditt Høyere selv kan du bruke månens energi for å forplikte, disiplinere, fokusere på å gjøre din reise positiv og lys.