Takk Ikkjevel...

yoga på ikkjevel

Må bare takke Ikkjevel for en fantastisk nydelig festival! For en innsats av alle som var der, fra sjefene, til de som jobbet som frivillige hele helgen, til alle som besøkte festivalen og til artistene og alle andre som bidro til en fantastisk festival. Må jo også få takke for tilliten med at jeg fikk lov til å undervise i yoga to dager på rad! Det var utrolig gøy!

På lørdag var vi 24 stykker og selv om jeg ikke talte dem, så tror jeg faktisk det var flertall av gutter! Kanskje ser vi en forandring i oppmøte på yogatimer fremover? Det hadde vært gøy! Yoga er jo for alle, gutter og jenter, unge og gamle, friske og syke! Vi har alle godt av å bruke kroppen vår, bli mer bevisst, lære riktig pusteteknikker og hvordan vi bedre kan slappe av. Om du legger igjen navn og epost under så kan du motta en GRATIS avslappningsfil, en Yoga Nidra, noe vi også brukte under yogatimene på festivalen. 

Gleder meg til neste år!!:) Var du på festivalen? Hva syntes du?