The Beauty of Nature and Yoga…

22.5.2014

På vei inn i en stilling… 

På vei inn i en stilling… 

Denne uken hadde jeg æren av å være med Peter Lukas ut på en liten båttur for å ta noen bilder. Det var en fantastisk fin dag, strålende sol og lite vind. I følge fotografen var det ikke helt topp forhold, litt for mye av både sol og vind. Vi reiste vel rundt til 5-6 forskjellige holmer og sjær. Jeg poserte og Peter sto enten i båten eller satt eller lå på land. Med ujevnt underlag og inn og ut av stillinger kjenner jeg det godt i kroppen nå i dagene etter. Uansett så er vi god fornøyd med resultatet. Takk Peter!

I sommer tar vi yogaen utendørs, til Groos. Det gleder jeg meg virkelig til. Det er noe helt spesielt å praktisere ute i frisk luft, kjenne vinden mot huden, forskjellen i temperatur, luktene, lyden av fuglene... alle sansene blir stimulert, og ettersom du er stille i seg selv, får du mulighet til å oppleve tilhørigheten du som menneske har til naturen. Yoga har en sterk tilknyttning til naturen, til alle elementene i naturen, som også er en del av deg.

Bakover kriger  (Viparita Virabhadrasana)

Bakover kriger (Viparita Virabhadrasana)

Yoga betyr forening. Forening av deg med naturen og hele universet. Det er lettere å komme i kontakt med dette når du praktiserer utendørs. Originalt så var det det yogiene gjorde.

Jeg gleder meg veldig til å undervise på Groos i sommer og håper at du har mulighet for å være med på timene der. Hver mandag, onsdag og fredag mellom 23.juni til 4. juli, og samme dager mellom 4.august og 15. august vil vi ha time fra 8.00-9.00.

Om du har noen spørsmål eller tilbakemelding ser jeg frem til å høre fra deg.