Uteyoga på Groos!

28.5.2014

Vil bare først takke alle som tok turen til Groos for yoga i dag! Det var fantastisk gøy å undervise ute i sol og frisk luft. Gleder meg veldig til de 12 timene vi i første omgang har satt opp ute på Groos i sommer! (Gi gjerne beskjed om du hadde ønsket å komme om jeg setter opp timer hver onsdag nå frem til de oppsatte timene.)

Første utetime på Groos i år! 

Første utetime på Groos i år! 

Før timen i dag ble jeg spurt om å gjøre et intervju på NRK Sørlandssendingen. Jeg måtte jo bare takke ja til det, selv om det for meg var ganske så skremmende.

Som vi kom inn på under intervjuet så er jeg blitt så mye mer komfortabel til å prate foran andre mennesker. Yoga har gjort at jeg er blitt bedre kjent med meg selv, og jeg aksepterer meg selv for den jeg er og tror til og med jeg kan si at jeg har lært å bli glad i meg selv:) Selvfølgelig har jeg tider hvor jeg tviler på meg selv og kanskje skulle ønske jeg hadde gjort ting annerledes, men da også klarer jeg å bare la ting ligge, mer enn tidligere.

Ta livet litt som det kommer! Aksepter og respekter deg selv! Kjennes godt:)

Har du noen erfaringer om hvordan yoga har forandret deg, fysisk, mentalt eller følelsesmessig? Hører gjerne fra deg!