Saltvannsparty - Laghoo Shankhaprakshalana

Nytt år, nye muligheter… Du er nå invitert til å være med på et saltvannsparty. Nei, vi skal ikke bade i midten av januar. Vi skal skåle i saltvann og rense hele fordøyelesesystemet, fra munn til bunn. 

Kati chakrasana

Endelig har jeg tatt steget og satt opp et saltvannsparty - en helg hvor vi møtes, lærer om prosessen og gjør dette sammen.

Vi møtes på lørdagen for å lære om teknikken og for å gå gjennom øvelsene, så vil vi møtes søndagsmorgen for å gjennomføre rensen. Rensen gjøres på tom mage om morgenen, og involverer og drikke ca. 2 liter lunket saltvann. Vi skal drikke to store glass med saltvann før vi gjør et par runder av 5 ulike øvelser. Vi drikker igjen 2 store glass. Etterhvert vil du kanskje trenge toalettet ettersom dette vannet raskt kommer gjennom hele fordøyelsesystemet ditt. 

Fordelen med denne praksisen:

  • bedre funksjonen av tarmene og elimineringsprosessen
  • hjelper mot forstoppelse
  • god mot fordøyelseproblemer

Gjennom kroppen blir også sinnet renere og mer harmonisk. Hvis du har problemer med å fordøye og eliminere mat vil det også kanskje si at du har problemer med å fordøye og eliminere livets mat, som igjen vil føre til ubalanse i nervesystemet. 

Fra egen erfaring er dette en nydelig renselseteknikk. I starten kan vannet smake litt ekkelt, men man kommer fort over det. Det føles så godt å få renset ut det som er i tarmene, og jeg er overbevist om at det er utrolig helsefrembringende. Saltvann er naturlig for kroppen vår, og er derfor ikke skadelig i slike mengder. Ettersom vannet kommer den naturlige veien fra munnen og nedover i systemet, løsner opp og tar med seg det som måtte ligge i tarmene, slik at ikke bakterier får gro. Med det kostholdet vi har i dag, med raffinert og ferdigmat med alt mulig av E-stoffer og sprøytemidler, så har systemet veldig godt av å bli vasket. Øvelsene er enkle men utrolig effektive på å få vannet gjennom kroppen. 

Jeg anbefaler bare denne renselsen på det sterkeste, og dette er noe du kan ha med deg resten av ditt liv. Er du forstoppet så vet du hva du kan gjøre. Har du spist noe du ikke skulle så kan du også gjøre rensen og få det ut av systemet. 

Come on, join the party:) For mer informasjon om rider og program SE HER