Grimstad Yoga drar Downunder.... og online yogakurs!

Som du kanskje allerede vet så mister Grimstad Yoga det nydelige lokalet i Skolegaten 6. Siste yogatime her blir torsdag 5. november. Kjenner at det er litt vemodig å forlate dette fine lokalet som vi har hatt så mange fine stunder i. Det har virkelig vært et sted for avspenning, inspirasjon, transformasjon, bevegelse og også mye tedrikking og fine samtaler.

Jeg har ettersom Grimstad Yoga allikevel må bytte lokale bestemt meg for å ta en 'velfortjent' ferie (syntes jeg selv:) til Australia, hvor mannen min er fra. Jeg gleder meg til å få bedre tid til min egen yogapraksis og for å hente inspirasjon fra andre yogalærere i Australia og ikke minst tilbringe mer tid i naturen og med mine to gutter og familie og venner i Australia.

Dette er guttene som jeg skal tilbringe litt mer tid med i tiden fremover:) 

Dette er guttene som jeg skal tilbringe litt mer tid med i tiden fremover:) 

Jeg har valgt å ikke binde meg opp til et nytt lokale for Grimstad Yoga før jeg kommer tilbake til Grimstad igjen. Planen er at vi kommer tilbake en eller annen gang på nyåret. Det kjennes litt rart og trist å ta en pause fra yogaundervisningen her i Grimstad og alle mine nydelige yogaelever, men jeg håper og tror at jeg kommer tilbake med enda mer energi, kunnskap og glede og dele med deg! Gleder meg allerede til å komme tilbake. 

MENS JEG ER BORTE håper jeg å kunne tilby deg et lite online kurs: 'Skap din egen Yoga hjemmepraksis'. Denne vil inneholde ukentlige yogasekvenser med asanas (fysiske stillinger), pranayama (pusteøvelser), avspenninger og meditasjoner. Jeg har sammen med en flott student fra UiA spillt inn dette og håper at jeg kan kunne tilby dette til deg rundt den tiden jeg drar, midten av november. Dette er jo ikke klart enda, men det er målet. Tror du at du er interessert? Er det noe du tenker at du skulle ønske du hadde hjemme i den tiden jeg er borte? I så fall er det fremdeles mulighet for at jeg kan få laget det. Mer info om dette online kurset kommer snart!

Kanskje vil dette gi deg et lite påskudd til at du kan opprette din egen hjemmepraksis? Jeg kommer også til å tilby en liten workshop den 17. oktober om yoga hjemmepraksis. Vi vil her prate om hva som trengs for å ha en hjemmepraksis, hvordan man starter, utfordringer etc. Håper dette kan være av interesse for deg? Se her for mer info og påmelding.

Det skjer et par andre veldig spennende workshops i studio før vi avslutter i begynnelsen av november. Først og fremst kommer nydelige Sonia Loinsworth med MANTRASANG den 24. oktober for å lære oss god bruk av stemmen vår. Sonia har lang erfaring med Mindfullness og denne dagen kommer til å åpne deg mye. Det kan jeg love deg, og dette er en dag jeg virkelig kan anbefale. Jeg har tidligere vært med på workshop med Sonia i Oslo, og det var utrolig givende. Vet ikke hvorfor vi slutter å bruke stemmen vår når vi blir voksne, men å kjenne på den styrken og friheten det gir oss å synge er så fantastisk.

Begrensede antall plasser, så meld deg på NÅ om du ønsker å være med. Om vi ikke har nok påmeldte snart er vi nødt til å avlyse eventen, og det ønsker jeg ikke:) Meld deg på til hedda@grimstadyoga.no.

Jeg har også en Yin og Restorative Workshop den 17. oktober (før hjemmepraksis workshopen). For et par helger siden var vi fullbooket til denne timen med veldig gode tilbakemeldinger. Det tar en god stund før vi virkelig klarer å slappe så godt av. Sett av denne tiden til deg selv! Begrensede antall plasser. For påmelding og mer info: KLIKK HER.

Hører veldig gjerne fra deg!

God varm hilsen, Hedda.