Under finner du helgetimene og timer utenfor timeplanen for 2017. Finn frem kalenderen din og meld deg på i skjema nederst på siden. Velkommen! 


Lørdag 16.desember kl9.30-11.00

-JuleYoga og chai med Brigitte og Hedda

Vi ønsker å invitere deg til å bli med på en fellestime hvor både Brigitte og Hedda skal undervise. Brigitte vil begynne timen med dynamisk Iyengar yoga, så vil Hedda undervise siste del av timen med Restorative og Yin Yoga.

Etter timen håper vi du har tid og lyst på en prat over en kopp chai og en søt godbit eller to. Vi kommer til å være i studioet til klokken 12 om du ikke har mulighet for å komme på timen, men ønsker å stikke innom for litt te og en prat:) 

Meld deg på i skjema under for å sikre deg plass.

GRATIS.  Timen passer for alle. Velkommen! 


solhilsen.jpg

Torsdag 21. desember kl.6.30-8.00

- Vintersolverv med Solhilsen

Vi hilser solen velkommen med en praksis med solhilsen. I mørket drar vi ned på studio, tenner stearinlys og praktiserer solhilsen. Dette er årets mørkeste dag, så vi ønsker å kalle frem noen av solens kvaliteter. Ingen påmelding trengs, bare å møte opp. Om du ønsker mer info kan du finne det HER.  

GRATIS FOR ALLE! 


Romjulsyoga.png

Torsdag 28. desember kl. 9.30-11.00

- Romjulsyoga med Hedda

Nå har du kanskje sittet mye stille og spist mye god mat, så kanskje du føler for å komme til studio for å bevege litt på deg. Dette kommer til å være en ganske så aktiv time med mye bevegelser og litt sterkere stillinger. Mot slutten av timen roer vi ned. Shavasana, pranayama (pusteøvelser) og meditasjon. 

Pris: 200 kroner, men om du går på kurs hos oss kun 150 kroner. Meld deg på i skjema under.

Velkommen :) 


LØrdag 30. desember kl.9.30

- Romjulsyoga med Hedda

Bli med på en rolig klassisk yoga time med god flyt, for å sette i gang sirkulasjonen og forbrenningen etter julen. Etter en time med fysisk asasnas avslutter vi med avspenning (Shavasana), pranayama (pusteøvelser) og en kort meditasjon. 

Gjør deg klar for et nytt år:) Velkommen! 


PÅMELDING: 

Jeg melder meg på: *
Eventuelt ta en prat med læreren før timen, slik at vi kan tilrettelegge for deg, eller ta hensyn.