Nytt lokale og Bliss Balls…

Til venstre matter og utstyr til låns, og bakerst sittekrok. 

Til venstre matter og utstyr til låns, og bakerst sittekrok. 

På lørdag åpnet jeg dørene til Grimstad Yogas eget lokale. Nemlig i Skolegata 6. Dette er store lyse og trivelige lokaler. Perfekt til yogapraksis. Vi hadde en fin yogatime før dørene sto åpene for andre. Takk til alle som kom innom, for blomster og for gode ønsker for yogaen! 

Fra sittekroken… 

Fra sittekroken… 

Legger ved noen bilder fra lokalet! Takk til alle som har hjulpet med å få det i stand. 

Vi serverte jo chaite og Bliss Balls på åpningen. Bliss balls er egentlig bare en samlebeskrivelse på en blanding av råe nøtter og tørka frukt. Jeg lovte å legge ut oppskrift på de bliss ballene jeg lagde til åpningen, men jeg finner ikke igjen oppskriften, men jeg har laget noe lignende i dag, men som sagt så er det bare å kaste oppi litt av det du har så blir det bare alltid godt. Veldig bra som en snack eller som en liten søtsak etter middag. Veldig bra for fordøyelsessystemet med fiberet, og protein og fiber hjelper med å holde metthetsfølelsen lenger så det er mindre sjanse for at man småspiser eller overspiser. Supert for unger som et alternativ til sukker, noe de til og med kan ha med seg i matboksen som en liten ekstra 'treat':) 

Jeg lagde Bliss Balls igjen i kveld, og dette er det jeg puttet oppi, og de ble veldig gode: 

Bliss Balls…. 

Bliss Balls…. 

BLISS BALLS

2 dl. cashews

1 1/2 dl. kokosmasse

2 ss linfrø

2 ss gojibær

1 tsje vaniljeessens

1 ss lønnesirup

litt salt

10 myke dadler

Kokusmasse (til å rulle ballene i)

Bland alt, utenom dadlene, i en foodprocessor inntil det er ganske fint. Putt så dadlene opp i, en og en til det blir til en tjukk deig. Rull så ballene i hendene dine og rull i kokusmassen. Tar kun noen minutter å lage og er veldig godt! 

Har du noen tips eller erfaring med bliss balls? 

Ser frem til å se dere i studio snart! Det blir Bliss Balls på kursa til Paul Wooden, nok en grunn til å melde seg på!