Iherb… favorittbutikken min for tiden.

Det er både dyrt og av og til vanskelig å få tak i litt uvanelige og gode produktene her i lille Grimstad. Derfor må jeg ty til nettet og posten en god del. Jeg handler en del på www.iherb.com. Her selger de for det meste veldig gode produkter!

Som du sikkert vet så er det viktig å holde forsendelsen på under 200 kroner (eks. Frakt), om ikke så mottar du en kraftig regning fra tollvesenet. Om du holder vekta under ca. 1.7kg så får du sendt pakken i posten for $4 (ca. 24kr.)

Det er utrolig enkelt å handle på Iherb. Om du bruker min kode PMQ389 eller følger denne linken så får du $5 av første kjøp.

Eksempler på produkter jeg handler er:

 • Kokusolje
 • Kokusflak
 • Supermat (gojibær, goldenberries, raw kakao, kakaonibs, hempseeds)
 • Honning
 • Tea tree oil
 • Ghee
 • Maple syrup, Grade B
 • Tannkrem (uten fluor)
 • Organisk peanuttsmør
 • Babyprodukter (såper, tannkrem, tannbørste)
 • Te
 • Sjokolade
 • og en del annet....

Spør meg om det er noe du lurer på:)