Grønn Smoothie: Hvem sa frokost ikke kunne være grønn?

13.3.2014

grønn juice

Grønn smoothies har vært en hit i helseverden i noen år nå. Det å få i seg bladgrønt og frukt gjør så godt for kroppen vår. De aller fleste av oss får nok ikke i oss nok av det vi mest av alt trenger av grønnsaker og frukt for å fungere optimalt.

Da jeg sist var hos legen min, og jeg spurte henne om en Candida 'cleanse' jeg ønsket å gjøre. Da tipset hun meg (fordi hun er en fantastisk lege!) med å rense kroppen min hver morgen med denne juicen. Før man spiser noe annet, så drikker man denne juicen. Vent i alle fall i en halv time før du spiser noe annet.

Det er viktig å putte mye sitronjuice oppi. Først og fremst er sitron veldig rensende. I tillegg er vitamin C bra for immunforsvaret. Hvis du bruker sitronkjøttet i tillegg så får du også i deg masse fiber. Fiber gjør at fordøyelsen går saktere, så bra for å holde kontroll på vekten og også bra for diabetes, ettersom det holder bloodsukkeret stabilt.

Du må prøve deg litt frem med forholdene i smoothien:

  • Eple/banan/pære
  • Frisk koriander (gir faktisk veldig god smak)
  • Bladspinat
  • Stangselleri
  • MYE sitronsaft
  • Vann
  • Stevia (i stedet for sukker, om du føler det trengs, men best uten!)
  • litt avokado (ikke nødvendig, men veldig sunt selvfølgelig)

Det er bare å kaste oppi blenderen det du har, så nyt det! Hører gjerne fra deg om din erfaringer under! Har du noen juice oppskrift du ønsker å dele?

Lykke til!