Yin Yoga - fyll deg selv med nærende yin energi!

Er du en av dem som føler livet går for fort? At det er vanskelig å finne tid til å være med deg selv, for det kreves så mye av deg på jobb, i familien og ellers? Føler du at du lever mye i hodet, i tankene dine og med to-do lists?

Du er ikke alene….

Livene vi lever i dag er ganske så yang, vi er ofte stresset og lever konstant i ´Fight-and-Flight´ delen av det autonome nervesystemet (sympatetiske). Dette tærer på kroppen vår ettersom hormoner som aldosteron og cortisol konstant blir pumpet gjennom kroppen vår.

farmto table (1).png

VÆRE TIL STEDE FOR DEG SELV

I en Yin Yogatime vil du få mulighet til å roe ned i en og en halv time. Slå av mobilen, være utilgjengelig for andre, men fullstendig til stede for DEG SELV. Du vil kunne bli kjent med kroppen din, nære den gjennom dype pust, og ved at vi åpner den gjennom lange, dype strekk.

FORDELER MED YIN YOGA

Gjennom en slik time vil det para-sympatetiske delen av nervesystemet bli aktivert, ro og hvile systemet. Når denne delen av nervesystemet aktiveres så bedres funksjonen til mange av kroppens vitale organer. Vi kan blant annet oppnå:

  • Lavere blodtrykk og redusert hjerterytme

  • Bedre fordøyelse

Yin Yoga er en stille og rolig, meditativ praksis, hvor vi kommer inn i Yin stillinger som vi holder mellom 3-5 minutter. Vi har også noen litt mer bevegelser innimellom, for å holde sirkulasjonen i gang. Vi får gjennom timen påfyll av energi som vi alle så sårt trenger.

Bli med da vel! Meld deg på HER.