Vi drar til Australia snart... følg oss på turen... og online Gravid Yoga.

Nå er det kun få uker før jeg setter meg på flyet med mann og barn for å tilbringe litt tid med vår familie på den siden av kloden, og for å tilbringe barseltiden min der. Kjenner på meg at dette er en stor prossess som vi går igjennom. Kanskje det er to av de største tingene man kan gjøre i livet, føde og flytte... og ikke bare flytte til et nytt hus i samme by, men til andre siden av verden... og også føde på et helt nytt sted, og dette omtrent samtidig.

Jeg må jo ærlig inrømme at det er redsel og usikkerhet kommer opp i meg i forhold til hvordan det kommer til å bli, ettersom det blir mye ukjent og ganske sikkert en veldig krevende tid for oss alle. Uansett føler jeg at dette er det riktige. Jeg vil praktisere å leve i nuet, ta ting som de kommer og holde meg så rolig som overhodet mulig. Det er viktig for meg å fokusere på babyen i magen og gjøre denne prosessen så smooth som mulig. 

Jeg har som du kanskje har fått med deg ikke tenkt å gi meg med undervisning helt enda. Ja, det er jo enda to uker igjen av høstkursene mine hos Grimstad Yoga, og så vil jeg fortsette med å tilby Gravid Yoga online i de siste månedene før jeg drar og også kanskje til neste år. Kurset er ikke helt ferdig, så håper bare at jeg kan få det klart før vi drar. Nok å holde på med med andre ord. Kan nok si at jeg aldri hadde klart dette om jeg ikke hadde hatt yogaen og roen og styrken yogapraksisen gir meg. 

Om du ønsker å følge meg på turen i Australia, gjennom fødsel og flytting, familie og nytt sted, så har jeg veldig lyst til å fortsette å dele med deg. Jeg har laget en ny hjemmeside hvor jeg har informasjon om kurset og hvor jeg vil dele erfaringer fra tiden i Australia på, www.heddamalde.com. Veldig fint om du da legger deg til epostlisten min ved å klikke på knappen: 

Jeg vil veldig gjerne holde kontakten med deg også mens jeg er borte, så om du vil kontakte meg så send gjerne en epost til hedda@heddamalde.com, eller så er jeg fremdeles på eposten hedda@grimstadyoga.no også:) Send meg også gjerne en vennemelding til Hedda Malde på Facebook