Hvorfor starte eget firma?

7.3.2014

yogatime

Med min nye hjemmeside må jeg jo overføre bloggene mine også, så dette er en blogpost jeg skrev da jeg først startet Grimstad Yoga og hadde laget min første hjemmeside (håper jeg ikke føler behov for å gjøre det med det første… mye jobb:). 

Da er jeg igang med blogg også... Må være ærlig og si at det kjennes litt skremmede å skrive blog. Det å utlevere seg selv på et vis, dele tanker, ideer, følelser, bilder, og ikke minst å kjenne på følelsen av at folk vil ha en formening om det en skriver. Heldigvis har jeg klart å komme meg litt videre på dette området, dvs. jeg bryr meg mindre om hva andre tenker om meg og det jeg gjør. Jeg kjenner at jeg er sårbar, men tar heldigvis ikke meg selv så alvorlig lenger. Jeg er den jeg er… Du jo lese bloggen om du vil, eller la være, det er jo enkelt og greit:) 

Yoga er selvutvikling på mange plan, både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt. Det har jeg virkelig fått erfare gjennom de årene jeg selv har praktisert. Jeg er langt fra utlært og har en laaang vei å gå, og masse og lære, og det er det som er så fantastisk. Livet er en kontinuerlig læringsprosess, og yoga er en vel utprøvd metode for å bli et bedre menneske. Med bedre menneske mener jeg at man får det bedre med seg selv, man får flere positive sider, man blir mer avslappet og blir mer medmenneskelig. Dette er bieffekter av det å praktisere yoga, men det er ikke målet i seg selv. Best av alt er det å akseptere og like seg selv for den man er i dag. Det betyr ikke at man ikke kan kjenne sine begrensninger og utfordringer og å mål, ønsker og drømmer for livene våres, for det er faktisk veldig viktig, mener jeg da. 

Jeg ønsker å kontinuerlig utvikle meg selv som menneske. Jeg er overbevist om at den beste måten jeg kan gjøre det på er å undervise i yoga og derfor starte mitt eget firma. Samtidig er det utrolig viktig at jeg har min egen yogapraksis. Gjennom Grimstad Yoga får jeg drive med det jeg brenner for. Jeg får mulighet til å dele det jeg har lært med andre, og kanskje være en støtte for deg og andre til at livet ditt blir bedre, at du kanskje får det bedre med deg selv og derfor også med andre rundt seg. 

Jeg håper at du og mange andre har lyst til å lære litt mer om yoga. Jeg skal selvfølgelig skrive mer om yoga her etterhvert! Jeg tar gjerne imot tilbakemeldinger evnt. spørsmål eller annet! :)