Flere av øvelsene som jeg har lært på kursene til Hedda gjør jeg hver dag. Jeg opplever at det gjør at jeg er mindre anspent i nakke og rygg, og at jeg har mer energi gjennom hele dagen.
Hedda instruerer på rolig og behagelig måte. Oppbyggingen av kursene hennes gjør at en opplever mestring og utvikling i de ulike øvelsene hver gang.
— Miriam
Tusen takk for utrolig fine yogatimer. Brigitte er så utrolig dyktig til å veilede oss på en så fin og rolig måte og du viser omtanke for hver især og det er jammen godt gjort!
— Trine F.
Jeg begynte nettopp på kurs nummer to med Grimstad Yoga. Var helt nybegynner da første kurset startet i august. Men jeg hadde ingen problemer med å følge timen og har hatt veldig utbytte av å praktisere yoga. Føler meg styrket i kropp og sinn og stessnivået synker. Selv på dager jeg er veldig trøtt kan jeg merke energien øke etter endt økt. Hedda er en utrolig kunnskapsrik og god lærer! Både inspirerende og behagelig på samme tid. Hun er også god til å tilpasse nivå etter gruppen. Hver gang jeg går fra studioet hennes tenker jeg at nå har jeg gjort noe som er godt for hele meg.
— Kvinne, 43år fra Grimstad
Etter syv år i Africa hvor jeg jobbet med utvikling av ledere og integrasjon av mennesker fra mange land, religioner og kulturer, flyttet vi hjem i sommer. Stor var gleden over å finne Hedda Malde i flotte lyse lokaler så sentralt. Jeg har gått på Yin Yoga hos henne hver fredag ettermiddag.

Hedda er en utrolig behagelig person og meget dyktig instruktør som ser alle individuelt også i grupper.

Personlig utbytte er økt smidighet, dypere ro og oversikt, skjerpet fokus og bedre evne til å navigere.

Hedda er helt klart i internasjonal klasse!
— Annette Sveen, CEO,  HumanCapital AS
Jeg har deltatt i et kurs i høst og er i gang med kurs nummer to.

Yoga gir «lave skuldre» og er et fint verktøy for å mestre mas og stress og til å ta vare på kroppen. Det er en annen treningsmåte som jeg tror mange kan ha nytte av.

Hedda Malde er en dyktig instruktør som har blikk for den enkelte og som presenterer øvelsene på en rolig, vennlig måte.

Treningslokalet er innbydende og gir en fin ramme rundt øvelsene.

Jeg er glad for at vi har fått et slikt tilbud i byen og anbefaler gjerne kurset.

— Marit Folkman, 'Yoga for godt voksne', Grimstad
Jeg har vært med på Heddas undervisning siden januar 2014. Jeg hadde aldri vært borti yoga tidligere og visste ikke helt hva jeg gikk til, men jeg ble virkelig positivt overrasket.

Det som jeg liker så godt med Heddas kurs er at jeg hele tiden har opplevd mestring, selv da jeg var helt ny. På grunn av progresjonen i undervisningen opplever jeg stadig at jeg mestrer nye ting. I tillegg til at jeg merker at jeg har blitt fysisk sterkere, mykere og mer utholden, har jeg også hatt utbytte av pusteøvelser, meditasjon og avslapning.

Noen ganger kommer jeg relativt oppjaget til yoga, men utallige tanker som surrer rundt i hodet..., men etter en praksis med Hedda har tankene roet seg, pusten blitt roligere og jeg slapper av i hele kroppen. Samtidig får jeg energi av å praktisere. Det er virkelig å anbefale!!

På grunn av helseproblemer er det mange former for trening som blir for tøft for meg på de dagene jeg har det ganske dårlig. Yogaen kan jeg nesten alltid være med på likevel, fordi jeg enkelt kan tilpasse den dagsformen min, noe som gir kontinuitet og glede for min del.

Dersom noen er så heldige å få delta på Heddas yogaundervisning i løpet av arbeidsdagen sin, så må jeg bare si at de er utrolig heldige. Jeg tror både arbeidstakere og arbeidsgivere vil få mye igjen for en slik investering.

Hedda har et utrolig behagelig vesen samtidig som hun virkelig kan det hun holder på med. 

Yogastudioet til Grimstad Yoga er lyst og trivelig med en behagelig atmosfære. Det er alltid godt å komme dit.
— Janne
Min erfaring med Grimstad Yoga og Hedda Malde er bare positiv. Jeg har praktisert yoga hos Hedda i snart ett år, og er veldig fornøyd.
 
Jeg går på videregående kurs, og gleder meg over å koble av hver uke med tid for meg selv til å finne ro i en veldig hektisk hverdag. Jeg har en stillesittende kontorjobb, og har slitt med vond rygg og bekken, men yogaen har hjulpet godt med dette. Smidigheten i hele kroppen min er drastisk forbedret. Jeg føler meg lett og avslappet når timen er over, og går hjem med en god ro i kroppen. 


Hedda er en dyktig instruktør som forklarer veldig bra hva man skal gjøre, og hun er behagelig å høre på. Hun er flink til å se alternative løsninger dersom man har begrensninger i kroppen. 

Hun er inspirerende og utstråler en trygghet i timene sine.

Lokalene hennes er bra, med alt det man trenger av utstyr tilgjengelig.
 
Hedda og hennes kurs anbefales på det varmeste!
— Jorunn Ribe
Å gå på yoga hos Hedda Malde i lyst og hyggelig lokale gir ro og overskudd,  styrke og flesibilitet. Hun forklarer og instruerer rolig og vennlig, og legger til rette for å tilpasse øvelsene til det den enkelte klarer.   Etter en yoga time flyter kropp  og sinn . Anbefales!
— Hilde Aas
Jeg kan absolutt gi Hedda de beste skussmål som leder av yogaklasser.  Hun er en meget behagelig person som det  er lett å forholde seg til.
Som instruktør er hun  klar i sine beskjeder, noe som er viktig for å klare å følge øvelsene.  Hun fokuserer på at vi gjør øvelsene riktig, noe som er viktig
for å få utbytte av det.

De nye lokalene hun har i byen, er lette og gode og trene i og ligger veldig sentralt til.

Av egen erfaring kan jeg si at yoga har gjort at jeg kjenner kroppen min bedre og fokus på pusten gjør at jeg behersker stresset bedre.  Jeg plages endel av indre uro og etter noen timer hos Hedda, takler jeg dette mye bedre.  Nå har jeg lært teknikker/øvelser som gjør at det er jeg som er sjef for hva kroppen føler. Øvelsene er også gode for å strekke og myke opp leddene. 

Konklusjonen er vel at en blir bedre kjent med sin egen kropp og lærer bedre hvordan en stresser ned og blir bedre til å fokusere på det en holder på med. I en stresset hverdag er det godt å ta en pause med f.eks. yoga og fokusere på å være tilstede i sin egen kropp. 

Etter en time med yoga, er energinivået
oppe og dagen kan begynne!
— Toril D. Gundersen
Jeg har det siste året gått på ulike yogatimer hos Grimstad Yoga. Startet først med deilige timer om lørdagsformiddagen som ga en utrolig god start på helga. 

Senere har jeg deltatt på ulike yoga timer i det fine studioet til Grimstad Yoga som er lyst og luftig og en utrolig koselig atmosfære. Det gir en ro og avkobling fra hverdagens stress og mas bare å komme inn der i de lyse trivelig lokalene. Lokalene er lyse, rene og hygglige, og dersom man ikke har egen matte og utstyr har Hedda mye til utlån.

Jeg har også deltatt på Ute(morgen timer på Groos om sommeren og det er bare helt fantastik !!

Videre har jeg i høst deltatt på Yin Yoga der vi holder stillingene lenger enn vanlig og tøyer veldig godt (ligamenter og muskler) . 

Timene med yoga har hjulpet meg til å få en mindre stresset hverdag, jeg kobler av fra hverdagens stress og mas. Det har gitt meg bedre holdning, mindre plager i muskler, nakke og ben og bedre nattesøvn. 

Har slitt med mye hodepine og vond nakke, men etter å ha begynt med yoga en til to timer i uka har dette endret seg veldig. Jeg har fått en bedre holdning ogmye mer overskudd. 

Videre har jeg fått mye mindre verk i kroppen og tåler mer utfordringer og stress og takler det bedre. 

Hedda er en utrolig behagelig og hyggelig person som gir av seg selv. Hun veileder oss trygt igjennom timene og rettleder oss. Det er alltid hygelig og koselig. 

Yoga er en treningsform og avstressende avkobling fra hverdagens stress og mas som alle burde unne seg! 
— Wenche Yttervik
Anbefaler med dette Grimstad Yoga på det varmeste. Timene er tilpasset den enkelte, alt etter hvor du er i din praksis.

Jeg har praktisert yoga i noen år, og med ulike lærere; med Hedda som instruktør så har min praksis fått en ny driv. Kroppen har blitt sterkere og sinnet roligere. Kjenner at timene gir meg den fysiske og mentale energien som jeg trenger i min hverdag.

Hedda instruerer med ekthet og glede; og jeg ser fram til  hver time i lyse og trivelige lokaler i hjertet av Grimstad sentrum.
— Aslaug Lunde
Jeg kan anbefale yoga og Hedda Malde på det varmeste.

Jeg har ikke praktisert yoga før jeg begynte på hennes timer i vår, men har hatt veldig stor utbytte av det både fysisk og mentalt.

Jeg har er yrke der det er mange som får belastning og slitasje skader, jeg føler yoga er med på å forebygge dette og gir kroppen mulighet til å heele seg selv. Jeg får løst opp i stramme muskler og stive skuldre:-)
— Katrine Jacobsen