Yin YOGA  - Mandager 19.30-21.00

TIRSDAGER 12.00-13.15

Lærer: Hedda

yin yang.jpg

Yin yoga er en rolig form for yoga, som passer for absolutt alle. Vi holder yin stillingene mellom 2-5 minutter. Vi beveger oss sakte fra stilling til stilling, og mellom stillingene gjør vi mer flytene bevegelser for å styrke kroppen, og for å holde sirkulasjonen i bevegelse. 

Når vi er i Yin stillingene så strekker og åpner vi meridianene, energibanene, i kroppen, slik at vi kan oppnå en bedre helse og velvære.

Når vi holder yin-stillingene over lengre tid kommer vi til den dypere musklaturen, ledd og bindevev.

Hver yin stilling blir en meditasjon i seg selv, og man får virkelig roet ned, og kommer i god kontakt med egen kropp og pust. Yin yoga en er god motvekt til livet/treningen de aller fleste av oss lever/gjør i dag.

Timene vil også inneholde pusteøvelser og avspenning, og også restorative stillinger (dvs. stillinger der du fullstendig kan gi slipp mens kroppen din sakte åpnes). Vi både starter og avslutter timen i stillingen hvile til jorden (shavasana). Vi kommer også til å ha lengre Yoga Nidra´s gjennom kurset. Yoga Nidra er systematiske dybeavspenninger.

Du kan velge å melde deg på et kurs, eller komme på drop-in time. Ingen tidligere forkunnskaper er nødvendig. Gi beskjed til Hedda om du har fysiske eller psykiske utfordringer som kan påvirke praksisen din. 

Velkommen skal du være! 

Kontakt gjerne Hedda om du har spørsmål på hedda@grimstadyoga.no eller på telefon 4621 9714.