Romjulsyoga.png

Romjulsyoga

I romjulen ønsker vi å tilby yogatimer slik at du kan få mulighet til å bevege kroppen din etter noen rolige dager med mye god mat. Dette er også en stille tid av året. Dagene er mørke, selv om solen allerede har snudd og dagene blir lysere, så er det en tid for å gå innover. Det er snart et nytt år og dette gir tid til ettertanke om hvordan året har vært, og kanskje har du tanker om hva du ønsker å gjøre i det nye året. Mange setter seg nye mål og de er lettere å nå om man har en dyp indre ro og styrke.

YIN YOGA MED DIGERIDOO: Fredag 28. desember - 17.30-19.00

Denne kvelden kan du komme og roe helt ned og dypt åpne kroppen din. Du kan fordype pusten din og bade i lyden av didgeridoo mens du er i forskjellige yogastillinger. Vibrasjonene fra Digeridooen flyter gjennom kroppen og sjelen og kan være med på å gi en dyp indre ro. Digeridoo er et instrument fra Australia som er brukt for å hele mennesker. Aborginerene, som bruker dette instrumentet, mener den har lyden av Moder Jord.

Dette instrumentet passer derfor godt inn i en Yin Yogatime, ettersom Yin yoga er en jordbasert praksis, med utspring i elementene; metall, vann, tre, ild og jord. Målet er at du skal få en dyp kontakt med jorden og dens feminine egenskaper, næring og aksept.

Kom i komfortable klær, vi har alt det du trenger i studio.

ROMJULSYOGA: Lørdag, søndag og mandag, 29. - 31. desember kl.11.00-12.30

Disse timene vil inneholde en kombinasjon av dynamisk og rolig/restorative yoga. Vi kommer til å fokusere på å varme opp kroppen og jobbe igjennom vridninger, som er bra for å detoxe etter juleperioden.

Timene vil som vanlig bestå av pranayama (pusteøvelser) og avspenning/meditasjon.

Timene vil passe for alle!

Velkommen skal du være!


Priser

200 kroner per time (150 kroner om du er påmeldt kurs i januar. Meld deg på HER.)

500 kroner for alle 4 dagene.


Meld meg på *