Påmelding fram til jul.

Vi håper du finner noe du ønsker å gå på!

Fyll inn skjemaet under, så får du epost fra oss med mer info etterhvert.

PÅMELDING

Kurs jeg melder meg på *
Husk at du får 10% rabatt på begge/alle kursene du melder deg på, om du melder deg på fler enn ett. Disse kursene er med oppstart fra uke 43
Jeg er
Vær vennlig å gi beskjed om du har fysiske eller psykiske utfordringer. Om ikke her så ta en prat med læreren før oppstart av første time.

RABATTER: 

  1. Student/honnør/uføre: 10% rabatt

  2. Meld deg på to eller flere kurs: 10% på alle kursene (hvis du er student/honnør/uføre får du en ekstra 10%).

Betal gjerne når du har meldt deg på:

  • overfør beløpet til konto: 1503 40 98279. Merk innbetalingen med navnet ditt og hva du betaler for.

NB! Vi forbeholder oss retten til å ikke starte kurs om det er for få påmeldte. Du vil selvfølgelig få pengene igjen om du allerede skulle ha betalt for kurset. 

Om du skulle være syk eller ikke har mulighet for å komme på en eller flere timer så kan du ta det igjen på andre timer om det er plass (det er ikke mulig å ta igjen timer på helgetimer/kurs/workshops). Det beste er om du går på det kurset du er påmeldt til. Det er bra å bevare gruppedynamikken og utviklingen i gruppen.  

Det vil også være mulighet å komme på drop-in på kursene, prisen for drop-in varierer for hvilken time, se over. Det er bare å møte opp. Fint om du kan møte opp i alle fall 10 minutter før timen begynner om det er første gangen du er i studio. 

Om du skulle ønske å melde deg av kurset/timen (og få pengene tilbake), så må det skje senest 48 timer før oppstart av kurset/timen. Dette gjøres også ved å sende epost til info@grimstadyoga.no.