NY TIL YOGA? 

Du er velkommen til studio opptil 15 minutter før timen din starter!  Vær så snill og prat med læreren din om du har spesielle utfordringer som bør taes hensyn til. 

Hva skal jeg ta med? 
Vi har matter og utstyr til låns i studio, men om du har egen matte og ønsker å bruke den, så ta den gjerne med. 

Kom bare i komfortable klær. Ta gjerne med en genser slik at du ikke blir kald under avspenning. Du kan heller kle av deg om du blir for varm.

Matte og annet utstyr

Du kan låne matte og annet utstyr hos oss, men om du har din egen matte så anbefaler vi å bruke det. Du kan kjøpe en matte med veldig høy kvalitet hos oss. 

Vann og parfyme

Vi anbefaler å ikke drikke vann under yogatimen. Vi ønsker ikke drikkeflasker i yogarommet. Drikk gjerne godt med vann både før og etter. Vi setter også pris på om du ikke tar på parfyme før timen. 

Fysiske/psykiske utfordringer

Har du fysiske/psykiske utfordringer som kan påvirke praksisen din, så vil vi veldig gjerne vite om dette, slik at vi kan hjelpe deg med alternativer eller tips. 

Fysiske justeringer

Som oftest utfører lærerene fysiske justeringer. Dette gjør vi for å assistere deg og for at det er en tryggest mulig praksis for deg. Om du ikke ønsker fysiske justeringer så gi bare beskjed til læreren før timen. 

Tapte timer

Om du skulle være syk eller ikke har mulighet for å komme på en eller flere timer så kan du ta det igjen på andre timer om det er plass (det er ikke mulig å ta igjen timer på helgetimer/kurs/workshops). Det beste er om du går på det kurset du er påmeldt til. Det er bra å bevare gruppedynamikken og utviklingen i gruppen.  

Avlysning av timer

Om en time blir avlyst, og vi ikke få tak i vikar, så kan du ta igjen timen på hvilket som helst annet kurs i løpet av 2 måneder.

Fordeler ved å praktisere yoga: 

  • sterkere, smidigere og mer utholden kropp

  • bedre søvn

  • bedre kroppsbevissthet

  • større fokus og klarhet i tanker

  • kan hjelpe pusten din

  • bedrer holdningen din

  • mye mer...

Velkommen skal du være! 


FOR Å MOTTA NYHETSBREV OG INFORMASJON FRA GRIMSTAD YOGA

Navn *
Navn