Back to All Events

Yin og restorative Yoga med Iselin Amanda Støylen

  • Grimstad Yoga Storgaten 31 Grimstad Norway (map)
Iselin.jpg

Vi inviterer til en yogaworkshop i yin- og restorative yoga. Timen vil bestå av en yogasekvens med passive liggende og sittende asanaer (yoga stillinger), og vi vil holde hver posisjon i 3-5 minutter. Denne yogatimen er lagt opp slik at du skal kunne oppnå full avslapning, og styrke kroppens evne til hvile og restitusjon. I yin yoga jobber vi med asananene som et verktøy for å styrke meridianene (energi kanalene) i kroppen. (Meridian systemet er et konsept velkjent innen tradisjonell ´Chinese Medicine´, og blir beskrevet som en kanal som livsenergien, "qi", strømmer igjennom.) Resultatet er økt flyt av energi og livskraft.

På det fysiske plan hjelper denne formen for yoga oss å nå dypere nivåer i kroppen enn hva en mer dynamisk form for yoga tillater. Målet er å myk-gjøre bindevevet i kroppen, kjent som fascia. Dette oppnår vi ved å holde stillingene over lengre tid, men en mild strekk og avslappet/passiv tilnærming. Vi vil særlig fokusere på områdene rundt korsryggen og hoftene. Disse områdene er kjent for å oppbevare og lagre mye av våre følelsesmessige spenninger. 

Yin yoga er en motvekt til de yang-baserte, mer fysisk krevende yoga formene. Yin og restorative yoga styrker det para-sympatetiske nervesystemet, "rest and digest", og hjelper oss til å slappe av, redusere stress og uro, og bidrar til generelt økt velvære på de fysiske, mentale og følelsesmessige plan. 

Om Iselin:
Iselin Amanda Støylen er utdannet yogalærer ved Byron Yoga Centre, i Byron Bay, Australia. Etter flere års praksis valgte Iselin å dedikere et helt år til yoga og den yogiske livsstilen, og fullførte 800 timer med utdannelse innen yoga/asana, meditasjon, pranayama og yogisk filosofi. Iselin underviser klassisk hatha/vinyasa timer, Iyengar yoga, restorative og yin yoga. Hennes grunnlag i Iyengar yoga fører til at mye av hennes fokus ligger i å assistere sine elever å bygge en holdbar og sikker praksis, der anatomi og tilpassing til hver enkelt individ og deres behov står i fokus. Selv har Iselin praktisert yoga nærmest daglig de siste årene, og mener derfor at hennes dedikasjon og erfaring til denne livsstilen er en av hennes styrker som yogalærer, og at dette gjenspeiles i undervisningen hennes. Iselin bor for tiden i Byron Bay, men vil tilbringe sommerhalvåret i Norge og resten av Europa. Hun jobber delvis som yogalærer, delvis som plantebasert kokk, oppskriftsutvikler og skribent. Hun er forfatter av nettstedet www.dharmatales.com, og er lidenskapelig opptatt av holistisk helse og ernæring.

Sted: Grimstad Yoga

Tid: 7 juli, kl. 10.00-11.30

Pris: 200 kroner. (betalingsinfo får du på epost).

Meld deg på i skjemaet under.

Kontakt Hedda på 4621 9714 om du har spørsmål. Velkommen!

Har du fysiske eller psykiske utfordringer? Evnt. ta en prat med Iselin før timen.Earlier Event: June 22
Boost your emotional intelligence
Later Event: August 6
Gratis prøvetime av Yoga for Stive