Back to All Events

Kurs i raw kaker og desserter med Iselin

  • Grimstad Yoga Storgaten 31 Grimstad Norway (map)
rawkake.jpg

Dette kurset er for deg som ønsker å lære kunsten å lage fantastiske plante-baserte kaker uten gluten og sukker, laget på næringsrike og ekte ingredienser.

Iselin vil demonstrere hvordan du enkelt kan trylle frem nydelige kaker i ditt eget kjøkken.

Samtidig snakker vi rundt temaene helse, mat og plantebasert ernæring, og blir bedre kjent med de mest brukte ingrediensene i rå "raw food" matlaging.

Deretter blir det tid for te og rikelig med smaksprøver på alt vi har laget, spørsmål og svar og sosialt samvær.

Kakene til Iselin er HELT nydelige. Yuuuum 😋

Iselin Amanda Støylen er yoga lærer, raw food kokk/kursholder/oppskriftsutvikler og skribent fra Sørlandet. Hun bor for tiden i Byron Bay i Australia, men tilbringer sommeren i Norge. Hun har i flere år jobbet som kokk på restauranter og kafeer i England og Australia. Hjemme i Norge drev hun et par år en matblogg, holdt kurs innen for «raw food» og jobbet med kjente norske varemerker som Helios, Supernature og VitalKost. Iselin er lidenskapelig opptatt av helse og ernæring, men også av mat som en kilde til sosialt samvær, tradisjoner, glede og hygge. Kursene til Iselin er satt sammen for å spre kunnskap om mat, raw food og ernæring, samt inspirere til mer kreativitet, glede og hygge på kjøkkenet. Iselin holder også sertifikater innen plantebasert ernæring fra eCornell University.

💚 Tid og sted: Lørdag 8. juni kl.10.00-13.00, Grimstad Yoga
💚 Pris: 350,-