Back to All Events

Medisinsk yoga/Mediyoga workshop med MTYoga

  • Grimstad Yoga 31 Storgaten Grimstad, Aust-Agder, 4876 Norway (map)

Er du stresset? Går hjernen på høygir? Har du smerter i kroppen eller søvnproblemer? Ønsker du bedre balanse i hverdagen og mer ro i sinnet? Ønsker du mer overskudd og effektivitet, enkle pusteøvelser som du kan ta med deg i hverdagen? Kort sagt, bli mer bevisst på ditt eget pustemønster. Det kan ha store positive effekter

Tone og Marte.jpg

Har du lyst til å prøve medisinsk yoga? Medisinsk yoga/Mediyoga er på vei inn i medisinsk rehabilitering. Yogaøvelsene er enkle og tilpasset den enkeltes fysiske form. Man veksler mellom å gjøre øvelser liggende på rygg, sittende på stol, stående eller ved å sitte på gulvet.Det arbeides med pusteteknikk, noe som vil bidra til å dempe stress i kroppen.

De viktigste gevinstene ved yoga avhenger av den enkeltes utgangspunkt og behov. Generelt viser forskning at yoga kan bedre immunforsvaret, senke blodtrykket og redusere risikoen for hjerte- og kar sykdommer. Regelmessig yoga motvirker angst, depresjon og søvnproblemer.

Workshopen holdes av Mtyoga. Mtyoga består av Tone Lunner og Marte Hannemyr. De er begge sertifiserte yogainstruktøren og pusteteknikkveiledere. 

Pris for workshopen er 250 kroner. Om du går på kurs hos Grimstad Yoga får du workshopen for 200 kroner. Meld deg på i skjemaet under, og betal workshopen ved å vippse til mobil nr 45426628. 

Varmt velkommen til oss.