Back to All Events

Gratis prøvetime av Yin Yoga

  • Grimstad Yoga Storgaten 31 Grimstad Norway (map)
yin yoga

Denne lørdagen inviterer jeg deg som kanskje lenge har tenkt på å prøve yoga, eller som er nyskjerrig på Yin Yoga, til en GRATIS prøvetime. Meld deg på i skjemaet under om du er interessert.

Yin Yoga er en feminin, rolig og meditativ praksis, hvor vi beveger oss rolig fra stilling til stilling. Stillingene holdes mellom 3-5 minutter. I mellom stillingene har vi noen mer flytende bevegelser for å holde i gang flyten av energien i kroppen, slik at vi ikke stagnerer.

Ved å praktisere Yin Yoga, stimulerer vi det para-sympatetiske nervesystemet, altså roer kroppen, slik at vi kan komme tilbake til en mer balansert tilstand, og forhindre stress-relaterte sykdommer. Gjennom å holde fokus i kroppen og på pusten, roer vi ned tankevirksomheten og bringer oss tilbake til øyeblikket.

Velkommen skal du være! Om du vil være med, så meld deg på i skjemaet under.

Har du fysiske eller psykiske utfordringer? Evnt. ta en prat med Hedda før timen.