Back to All Events

Tempel kveld for kvinner. Remember all life is born of a women...

  • Grimstad Yoga 31 Storgaten Grimstad, Aust-Agder, 4876 Norway (map)
Goddess.jpg

Remember all life is born of a women...
Kvinne, Kone, Mor og Søster jeg inviterer deg inn i det hellige tempel rommet for kvinner i den syklus eller fase du er i livet. Akkurat der du er og hvordan du har det i hjerte, kropp og livmor. Intuisjonen er å skape et rom der vi kvinner hedrer og støtter hverendre til å skinne, møter hverandre i en dyp lengsel og sårbarhet.

I hverdagen kan det være mye gjøremål i de ulike rollene som vi bærer som mor, kone, kjæreste og kollega. Kanskje blir det lite tid til deg og ivaretakelse av kropp og hjerte. Lite tid til å få være feminin og kvinnelig, og få puste dypt og kjenne seg levende. Men vi trenger dette også. Akkurat dette å bare være inviteres du til denne kvelden.

Livmoren og magen er vårt senter for feminin visdom og helende energi. Visdommen fra livmoren er ingenting som kan bli lært - du lever det, eller rettere sagt gir deg selv tillatelse å leve det. Gjennom å skape en dypere kontakt og kommunikasjon med livmoren - blir det klarere hvem vi virkelig er bak masker og beskyttelsestrategier. 

Under kvelden inviteres dere til å lande i kroppen, i det nedre hjertet livmoren med rammer av jordende musikalske rytmer, utforske møte med kvinner og tilslutt i mindre grupper få støtte av søstre til å lande i møtet med livmoren. Hva ønsker livmoren å fortelle deg?

" If you want to know where your true power lies, go to those places you have been taught to fear the most. Your orgasm, your period, labour and birth, menopause...this is where your real power lies. In the sacred temple of your pelvis"

Tidspunkt: Fredag 12. oktober Kl. 18.00-20.30
Sted: Grimstad Yoga

Påmelding i skjema under. 
Pris: 250 kr. Betaling = Påmelding
Betaling - Vipps til 45037320 eller overfør konto nr 1203 1726 393
Spørsmål: Send en melding til Jenny på telefon 45037320. 

Jenny: ¨Jeg startade en Kvinnecirkel i Kristiansand høsten 2014 etter jeg fikk en stark og klar visjon om att jordens kjerne lengter att vi heler det feminine og reiser oss som kvinner i vår kraft som vår sårbarhet. Att det skapes en plass før søstrer att møtes på dypet, i genuin støtte og der vi vill var andre vel. I møtet med andre kvinner lær jeg kjenne meg selv.
Er Utdannet Massør og Doula/Fødselhjelper, å brenner for att kvinner ska få eie fødselen sin på alle plan.

Wombpower - Womenpower - MotherPower.

Gleder meg inderlig att dele denne kvelden med dere.¨

Har du spørsmål eller noe du har lyst til å fortelle?
Earlier Event: September 21
Massasjedag med Jenny
Later Event: November 16
Massasjedag med Jenny