Back to All Events

Tempel kveld for kvinner - Letting go and be...

  • Grimstad Yoga 31 Storgaten Grimstad, Aust-Agder, 4876 Norway (map)
Goddess.jpg

Tempel kveld for kvinner - Letting go and be...

Kjære kvinne nå inviterer jeg deg på nytt inn i det hellige varme tempelrommet for kvinner i den syklus eller fase du er i livet. Akkurat der du er og hvordan du har det i hjerte og kropp.
Intuisjonen er å skape et rom der vi kvinner hedrer og støtter hverandre til å skinne, møter hverandre i en dyp lengsel og sårbarhet.

I hverdagen kan det være mye gjøremål i de ulike rollene som vi bærer som mor, kone, kjæreste og kollega. Kanskje blir det lite tid til deg og ivaretakelse av kropp og hjerte. Lite tid til å få være feminin og kvinnelig, og få puste dypt og kjenne seg levende. Men vi trenger dette også. Akkurat dette å bare være inviteres du til denne kvelden.

Høsten visar oss hvor deilig og lett det er å gi slipp og nå i denne stund virvler små hvite snøfnutt ned fra himmelen og beddar in løvene og inviteer oss til hvile i hverandre.

Vi kommer til å starte kvelden med å gjøre en aktiv OSHO Kundalini meditation før å riste av oss det siste rusket, for å lande i kroppen, skape enda mer rom for fred, glede og flyt i hver celle. 


Så inviteres dere til å gå sammen i små grupper og dele berøring/ massage med eller uten olje etter deres ønske. Berøring støtter og hjelper oss å gi slipp på spenninger, stress, åpner opp hjertet og mye mye mer.
Hormonet oxcytocin - det såkalte "Love - feel good hormonet " blir aktivert.
Velkommen inn i varmen og for et nærende påfyll til deg selv

Tidspunkt: Fredag 14. desember kl. 18.00-20.30
Sted: Grimstad Yoga

Påmelding i skjema under. 
Pris: 250 kr. Betaling = Påmelding
Betaling - Vipps til 45037320 eller overfør konto nr 1203 1726 393
Spørsmål: Send en melding til Jenny på telefon 45037320. 

Jenny: ¨Jeg startade en Kvinnecirkel i Kristiansand høsten 2014 etter jeg fikk en stark og klar visjon om att jordens kjerne lengter att vi heler det feminine og reiser oss som kvinner i vår kraft som vår sårbarhet. Att det skapes en plass før søstrer att møtes på dypet, i genuin støtte og der vi vill varandre vel. I møtet med andre kvinner lær jeg kjenne meg selv.
Er Utdannet Massør og Doula/Fødselhjelper, å brenner for att kvinner ska få eie fødselen sin på alle plan.

Har du spørsmål eller noe du har lyst til å fortelle?
Earlier Event: November 23
Greg Walsh Iyengar Yoga Workshop Nov 2018
Later Event: December 28
Romjulsyoga