Back to All Events

Ashtanga Yoga med Sam - Journey inside

sam.jpg

Vi er så glade for at Sam kommer til Grimstad Yoga tre helger i det første halvåret av 2018. Du trenger ikke være med på denne første helgen for å være med på de neste, men det er gøy om vi klarer å få en gruppe som syntes det er gøy å praktisere ashtanga yoga sammen. 

Denne søndagen vil Sam først lede oss gjennom deler av Ashtanga serien. Etter en lett lunsj vil vi praktisere pranayama (pusteøvelser) og meditasjon og avspenning. Workshopen er for absolutt alle, ettersom du tar det etter hva du klarer, ønsker og føler for på dagen. 

This workshop will give you a taste for Ashtanga Yoga, and will focus on techniques and methods according to ancient way of learning yoga, as it is done in India and been practiced there.

I follow exactly what teachers taught me, and their teachers taught them. Yoga cannot be changed, because it is science and already precisely balanced to achieve its goals.
— Sam

OM ASHTANGA YOGA:

Ashtanga yoga er en retning innen yoga utviklet av Sri K. Pattabhi Jois. Asana praksisen foregår ved at man synkroniserer pusten med bevegelsene og stillingene. Dette gjør at man produserer en intern varme slik at man detoksifiserer muskler og organer. Etter praksis føler man seg lett og sterk i kroppen og rolig i sinnet. 

 

 

OM SAM: 

Han har bodd flere år på Island med familien sin, men har nå flyttet til Arendal. Han holder workshops i Norge, men også rundt forbi i verden. 

Vi anbefaler at du ikke spiser for mye til frokost, kanskje bare en smoothie, bare så du ikke har for mye i magen. 

Program for dagen: 

9.30-12.00: Fysisk Ashtanga Praksis

12.00-13.00: Lett lunsj

13.00-14.30: Pranayama og meditasjon

Pris for dagen 590 kroner. Eller meld deg på for alle tre helgene og betal kun 1290kroner. (Andre datoer er 10. mars og 6. mai, samme tidspunkt). 

Meld deg på i skjemaet under. 

Velkommen skal du være! 

Dato jeg melder meg på *
Earlier Event: December 28
Romjulsjulsyoga
Later Event: February 3
Yin Yoga med hung og syngeboller