Back to All Events

Solhilsen for Vintersolverv

solhilsen.jpg

Bli med oss i studio denne morgenen for å praktisere solhilsen sammen. Denne dag snur solen, som vi sier, og dagene blir lysere fra denne dagen. Derfor kan det være godt å knytte seg til solen og solens energier gjennom å praktisere solhilsen. 

Vi starter kl. 6.30 om morgenen med noen Om sammen før hver enkelt gjennomfører solhilsen. Er du ny så kan vi også gjøre noen runder med deg sammen før man fortsetter alene. Gjør bare så mange du måtte ønske å gjøre, så kan du selvfølgelig også gjøre andre stillinger, pranayama og meditasjon. Vi blir i studio til i alle fall kl. 8.30. 

Denne dagen er gratis, så det er bare å komme! Velkommen skal du være. 

Earlier Event: December 16
Juleyoga med Chai og chats
Later Event: December 28
Romjulsjulsyoga