Back to All Events

Yin Yoga med hung, syngeboller og didgeridoo

  • Grimstad Yoga 31 Storgaten Grimstad, Aust-Agder, 4876 Norway (map)
singing bowls.jpg

Bli med på en helt spesiell time med Yin Yoga, hvor vi under hele timen vil bli badet i lyd og vibrasjoner fra hung tromme, syngeboller og didgeridoo.

Lyd har blitt brukt for å hele mennesker over hele verden i tusener av år. Alt fra synging, chanting, tromming og instrumenter. Det er så mange måter man kan heles gjennom lyd. Mennesker har lenge visst om den dype transformasjonen som kan skje gjennom musikk og vibrasjon.

Denne timen skal Dragan og Brian spille instrumenter mens Hedda Hedda guider deg inn og ut av restorative og yin stillinger.

Vi starter og avslutter i avspenning, hvilende til jorden, og kommer inn i forskjellige yin stillinger. Yin stillingene holder vi i 2-4 minutter slik at vi gir bindevevet tid til å slippe opp.

Målet er at vi gjennom timen skal åpne og aktivere flyten av qi(energi) i alle meridianene slik at du kommer ut med en følelse av harmoni og en balanse i den fysiske og energetiske kroppen. En nydelig time for kropp og sinn, og en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Det er begrenset med plasser, så om dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på så meld deg på nå.

Pris 350 kroner.

Velkommen skal du være!