Back to All Events

Yin Yoga med hung og syngeboller

  • Grimstad Yoga 31 Storgaten Grimstad, Aust-Agder, 4876 Norway (map)
singing bowls.jpg

Bli med på en helt spesiell time med Yin Yoga, hvor vi under hele timen vil bli badet i lyd og vibrasjoner fra hung drum og syngeboller.

Dette er første gang vi tilbyr denne timen hos Grimstad Yoga. Vi har tidligere hatt stor entusiasme rundt yin yoga timene med didgeridoo, og vi gleder oss veldig til å også ha Dragan på syngeboller og hung. 

Dragan kommer til å spille mens Hedda underviser deg i yin yoga. Vi starter og avslutter i avspenning, hvilende til jorden, og kommer inn i forskjellige yin stillinger. Yin stillingene holder vi i 2-4 minutter slik at vi gir bindevevet tid til å slippe opp. Vi starter og avslutter i avspenning, og vi kommer også til å praktisere noe pranayama (pusteøvelser). 

Målet er at vi gjennom timen skal åpne og aktivere flyten av qi(energi) i alle meridianene slik at du kommer ut med en følelse av harmoni og en balanse i den fysiske og energetiske kroppen. En nydelig time for kropp og sinn, og en opplevelse du ikke vil gå glipp av. 

Det er begrenset med plasser, så om dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på så meld deg på i skjemaet under nå. 

Pris 350 kroner. 

Velkommen skal du være! 

Earlier Event: January 21
Ashtanga Yoga med Sam - Journey inside