Back to All Events

Yin og restorative Yoga med didgeridoo

  • Grimstad Yoga 31 Storgaten Grimstad, Aust-Agder, 4876 Norway (map)
didge brian.JPG

Bli med på en helt spesiell time med Yin og Restorative Yoga, hvor vi under timen vil bli badet i lyd og vibrasjoner fra didgeridoo, og noe tromme.

Lyd har blitt brukt for å hele mennesker over hele verden i tusener av år. Alt fra synging, chanting, tromming og instrumenter. Det er så mange måter man kan heles gjennom lyd. Mennesker har lenge visst om den dype transformasjonen som kan skje gjennom musikk og vibrasjon.

Hedda guider deg inn og ut av restorative og yin stillinger, mens Brian spiller didgeridoo. 

Vi starter og avslutter i avspenning, hvilende til jorden, og kommer inn i forskjellige yin og restorative stillinger. Yin stillingene holder vi i 2-4 minutter slik at vi gir bindevevet tid til å slippe opp.

Målet er at vi gjennom timen skal åpne og aktivere flyten av qi(energi) i alle meridianene slik at du kommer ut med en følelse av harmoni og en balanse i den fysiske og energetiske kroppen. En nydelig time for kropp og sinn, og en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Det er begrenset med plasser, så om dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på så meld deg på nå.

Pris 250 kroner, om du går på et eller flere av våres kurs så er prisen 200 kroner. Betalingsinfo får du på epost når du melder deg på. 

Velkommen skal du være!

Later Event: June 9
Massasjedag med Jenny