Back to All Events

Mor og barn time

Er du hjemme med barn? og ikke har mulighet for å komme på våre vanlige timer på kvelden? I så fall, så har vi nå en time for deg! 

Mor og barn copy.jpg

Hedda og Brigitte vil tilby en Mor og Barn time for deg som er hjemme med barn. Vi ønsker at du skal komme som du er. Vi vil gå igjennom bevegelser og stillinger som du kan praktisere hjemme i hverdagen når du er sammen med barnet ditt eller har noen minutter for deg selv. Timen vil fokusere på de områdene av kroppen din som påvirkes mest i tiden etter fødsel og i tiden som småbarnsmor.

Vi vil også fokusere på dype åndedrag, for å hjelpe deg til å roe ned og være mer tilstede med deg selv og barnet ditt. 

Selvfølgelig vil vi også gjøre en dybde avspenning. 

Både babyer og barn er velkommen! Vi vil prøve å passe på barna mens mor praktiserer, men babyer har det nok best ved siden av mor. Vi får se litt hvordan det blir på dagen:) Supert om dere tar med litt leker til barnet ditt. 

Pris 200kr. Vi avslutter timen med en kopp te og litt prat. Bregrenset antall plass. 

Earlier Event: June 26
Sommeryoga
Later Event: October 14
Høst yoga morgen