Two women - sisters.JPG

Kvinne Yoga Sirkel - torsdager 19.30-21.00

8 ukers kurs - LærerE: Jenny og Hedda

Vi møtes i sirkel for å praktisere yoga, dele erfaringer og for å støtte hverandre. Dette er kurs som fokuserer på å nære kvinner og støtte hverandre i våres opplevelser som kvinner (menstruasjon, fruktbarhet og overgangsalder osv.)

Gjennom praksisen ønsker vi å komme i kontakt med den nydelige, nærende og sterke kraften vi har i oss, Prana Shakti. Denne kraften er helende, kreativ og livsgivende, og setter oss i kontakt med feminin intuisjon, tilstedeværelse og næring.

Timene vil bestå av yoga som er designet for kvinner. Jenny underviser i Kundalini Yoga og Hedda Kvinne Yoga, Hatha og Yin Yoga. Vi kommer til å jobbe med asanas (fysiske stillinger) både dynamisk og statiske stillinger, yin -og restorative stillinger, pranayama (pusteøvelser), mudras, bandhas, meditasjon, dans, avspenning og Yoga Nidra (systematisk dybdeavspenning).

Vi tar maks 12 kvinner inn i denne sirkelen, slik at vi holder det intimt og for at vi alle får anledning til å dele, om vi ønsker det. Det er heller ikke mulig å komme på drop-in eller å ta igjen andre tapte timer på dette kurset.


If you have ever felt that what you are looking for is a yoga that respects and honours you as the woman you are in this very moment, then this yoga is for you – Welcome home to yourself
— Uma Dinsmore-Tuli

LÆRERE:

Jenny Rønning-Åhlund er utdannet Kundalini yogalærer, massør og Doula/Fødselshjelper. Som doula støtter hon kvinner for, under og etter fødsel. I 2014 startet hon en Kvinnocirkel her på Sørlandet med øver 20 kvinner i alle åldrer, etter en lengten etter ett dypare fellesskap. Vi har fulgt varandra gjennom olike øverganger i livet. Lyttet, holdt og respektert varandra der vi er. En enorm healing og kraft som skapas når vi kvinner kommer sammen. Hon holder også tempelkvelder inemellom.

Hedda Malde er utdannet yogalærer innen Satyananda tradisjonen, men har også Yin Yoga utdannelse fra Yin Yoga instituttet i Oslo. De siste årene har hun undervist kvinner gjennom graviditeten, og også i tiden etter gjennom Mor og Barn Yoga. Det siste året har hun gjort mange workshops og kurs, blandt annet Uma Dinsmore-Tuli´s Well Woman Yoga Therapy Teacher Training kurs og har føler hun har mye å dele med kvinner. Hedda er også med i en kvinnegruppe, som har gitt henne mye det siste halve året.

Velkommen akkurat som du er!