YOGA rolig  - tirsdager 12.00-1.30

Lærer: Hedda

 Yoga Rolig  er en rolig yogaform hvor vi er i stillinger over lengre tid (ofte mellom 2-5 minutter). Denne praksisen gjør at vi får bedre kontakt med vårt indre, både i form av av vi styrker og strekker den dypere musklaturen, ledd og bindevev, men også i form av vår indre verden. Vi kommer til et stillere sted enn der vi er i dageliglivet. Yoga Rolig  er derfor en veldig fin motvekt til livene vi lever i dag. 

Bindevevet som vi jobber med i denne klassen trenger lengre tid for å styrkes og strekkes. Dette vil føre til bedre helse, fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Dette er en behagelig og rolig time bestående av avspenning, pust og  stodig stillinger. Mellom rolig yoga stillingene utøver vi flytende bevegelser som hjelper med å styrke kroppen og også hjelper med å holde blodsirkulasjonen i gang, slik at vi ikke stagnerer. Vi jobber også med å holde leddene fleksible.

Timene starter og slutter med avspenning og vil også inneholde fokus på pust. 

Super time for å balansere et hektisk liv. Passer for alle. 

Det er mulighet for drop-in om det er plass på kurset, så skjekk alltid med Brigitte før du kommer. Prisen for drop- in er 170 kroner. 

For å se datoer, tider og priser og for å melde deg på KLIKK HER