yoga 2 - onsdager 19.30-21.00 - lærer: Brigitte 

I  Yoga 2 praktiserer vi hatha og iyengar yoga. Hatha/Iyengar yoga består av fysiske bevegelser og stillinger (asanas), pusteøvelser (pranayama) og avspenning. 

Fokuset gjennom timene er følelsen av jording gjennom føttene og nederste delen av kroppen, og oppløftet i overkroppen, ryggraden og armene. Vi jobber med å gi plass til og forlenge ryggraden, åpne kroppen, pusten og sinnet. Tilstedeværelsen og bevisstheten står sentralt i timene. 

Dette kurset er for deg som ønsker en litt sterkere praksis, og som gjerne har tidligere erfaring, kanskje et år tidligere praksis, men dette er absolutt ikke et must. Bare vær klar over at asanaene (stillingene og bevegelsene) i dette kurset litt mer avanserte og 'sterkere' enn i introduksjonskurset. Det samme med pusteøvelsene (pranayama). Vi vil også gjøre mer meditasjon.

I Yoga 2 praktiserer vi dynamisk asanas (stillinger), i tillegg til at vi holder stillinger over flere pust for å oppnå kjenne på stabiliteten og roen i kroppen, pusten og sinnet i stillingene. 

Vi ønsker at du gjennom praksisen oppnår en mer harmonisk og balansert kropp, pusten (energi) og sinn. 

Mer info og påmelding