yoga 2 - onsdager 19.30-21.00 - lærer: Brigitte 

 I Yoga 2 praktiserer vi dynamisk asanas (stillinger), i tillegg til at vi holder stillinger over flere pust for å kjenne på stabiliteten og roen i kroppen, pusten og sinnet i stillingene.  Hver klasse består av stillinger (asana), pusteøvelser (pranayama) og avspenning/meditasjon. Det er yoga for hele kroppen med ulike program og med en forskjellig fokus hver uke.  Vi kommer til å komme innom solhilsen, stående stillinger, fremoverbøyninger, bakoverbøyninger, noen opp-ned-stillinger, ryggvridninger, styrke av mage og rygg og avspenningsstillinger. 

Fokuset gjennom timene er følelsen av jording gjennom føttene og nederste delen av kroppen, og oppløftet i overkroppen, ryggraden og armene. Vi jobber med å gi plass til og forlenge ryggraden, åpne kroppen, pusten og sinnet. Tilstedeværelsen og bevisstheten står sentralt i timene. 

Dette kurset er for deg som ønsker en litt sterkere praksis, og som gjerne har tidligere erfaring, kanskje et år tidligere praksis.  Slevs hivs asanaene  i dette kurset  er en litt mer avanserte og 'sterkere' enn i introduksjonskurset/Yoga 1 er denne klassen egnet for alle fordi stillinger kan justeres og alternativer tilbys hvis du er forhindret av skade eller sykdom.

Vi ønsker at du gjennom praksisen oppnår en mer harmonisk og balansert kropp, pusten (energi) og sinn. 

Kontakt gjerne Brigitte om du har spørsmål på brigitte@grimstadyoga.no eller på telefon 4768 6991