yoga 1/2 - torsdager kl.10.00-11.15 og kl17.30-19.00

LÆRER: Brigitte

shutterstock_352370528.jpg

Dette er et kurs for deg som er litt øvet eller nybegynner ettersom den er tilpasset deltakerne.  Alle kan praktisere Iyengar yoga. Denne sikre metoden for arbeid kan tilpasses til utøverens behov og evne - slik at det blir svært dynamisk arbeid gjennom en mer betraktet, saksom praksis. Det er yoga for hele kroppen med ulike program og med forskjellig fokus hver uke.

Vi kommer til å komme innom solhilsen, stående stillinger, fremoverbøyninger, bakoverbøyninger, opp-ned-stillinger, ryggvridninger, styrke av mage og rygg og avspenningsstillinger. I bunn og grunn ønsker vi å skape mer rom/plass i kroppen, og gjøre dem på en måte slik at vi unngår skader. 

I tillegg til fysiske stillinger (asanas) vil du også lære  pusteteknikk og andre pusteøvelser (pranayama), og vi avslutter hver time med avspenning/meditasjon. 

Du vil få en bedre forståelse av hva yoga er, og få en følelse av hvordan du kan bruke yoga til å oppnå en sunnere og sterkere kropp, få bedre kontakt med pusten, roe tankene og oppnå et klarere sinn.  

Dette kurset er åpent for alle, men snakk med Brigitte før kurset om du har fysiske eller psykiske utfordringer. Velkommen skal du være!

Kontakt gjerne Brigitte om du har spørsmål på brigitte@grimstadyoga.no eller på telefon 4768 6991