Brigitte underviser i Iyengar Yoga som er en stil som alle kan praktisere. Denne sikre metoden for å øve yoga kan tilpasses til utøverens behov og evne - slik at det blir svært dynamisk arbeid gjennom en mer ettertenksom praksis. Det er yoga for hele kroppen med ulike programmer og med forskjellig fokus hver uke.

Vi kommer til å komme innom solhilsen, stående stillinger, fremoverbøyninger, bakoverbøyninger, opp-ned-stillinger, ryggvridninger, styrke av mage og rygg og avspenningsstillinger. I bunn og grunn ønsker vi å skape mer rom/plass i kroppen, og gjøre dette på en måte slik at vi unngår skader. 

I tillegg til fysiske stillinger (asanas) vil du også lære  pusteteknikk og andre pusteøvelser (pranayama), og vi avslutter hver time med avspenning/meditasjon. 

Du vil få en bedre forståelse av hva yoga er, og få en følelse av hvordan du kan bruke yoga til å oppnå en sunnere og sterkere kropp, få bedre kontakt med pusten, roe tankene og oppnå et klarere sinn.  

yoga 1-2 (blandet nivå)- onsdager kl.16.00-17.00

torsdager kl.17.30-19.00

Disse klassene gir et blandet nivå og er for deg som er litt øvet , eller nybegynner som føler seg fysisk trygge. Selv om de fysiske stillinger (asana)  i dette kurset  er en litt mer avanserte og 'sterkere' , er denne klassen egnet for alle fordi stillinger kan justeres og tilpasses hvis du er forhindret av skade eller sykdom. En klasse med jevn undervisning og balanse mellom styrke og avslapning. I tillegg til asana vil du også lære  pusteteknikk (pranayama), og vi avslutter hver time med avspenning/meditasjon. 

yoga 2 - onsdager kl.19.30-21.00

Denne klassen er egnet for deg som har noen erfaring med yoga og ønsker å utvikle din praksis videre. Klassen vil fokusere på å bygge utholdenhet, styrke og fleksibilitet. Dette kurset er for deg som ønsker en sterkere praksis. I tillegg til fysiske stillinger (asanas) vil du også lære  pusteteknikk (pranayama) og vi avslutter hver time med avspenning/meditasjon. 

Vi ønsker at du gjennom praksisen får en mer harmonisk og sterkere kropp, ballansert pust og energi og bedre sinnstemning.

Kontakt gjerne Brigitte om du har spørsmål på brigitte@grimstadyoga.no eller på telefon 4768 6991