Yin YOGA  - Mandager 19.30-21.00

TIRSDAGER 12.00-13.15

Lærer: Hedda

yin yang.jpg

Yin yoga er en rolig yogaform basert på kinesisk filosofi. Vi beveger oss sakte fra stilling til stilling og holder yin-stillingene i alt fra 1 til 5 minutter. Mellom stillingene gjør vi mer flytene bevegelser for å styrke kroppen, og for å holde sirkulasjonen i flyt. 

Grunnen for at vi holder yin-stillingene over lengre tid er at vi da kommer til yindelen av kroppen vår, til den dypere musklaturen, ledd og bindevev. Og vi får strukket, åpnet og balansert alle meridianene i kroppen. Dette fører til mer velbehag i kroppen og til sunnere organer og helse. 

Hver yin stilling blir en meditasjon i seg selv, og man får virkelig roet ned, og kommer i god kontakt med egen kropp og pust. 

Timene vil også inneholde pusteøvelser og avspenning, og av og til også noen restorative stillinger. Vi både starter og avslutter timen i avspenning. 

Du kan velge å melde deg på et 8 ukers kurs, eller et 16 ukers kurs, eller komme på drop-in time. Ingen tidligere forkunnskaper er nødvendig. Gi beskjed til Hedda om du har fysiske eller psykiske utfordringer som kan påvirke praksisen din. 

Velkommen skal du være! 

Kontakt gjerne Hedda om du har spørsmål på hedda@grimstadyoga.no eller på telefon 4621 9714.