Yin YOGA  - Mandager 19.30-21.00

Lærer: Hedda

yin yang.jpg

Yin yoga er en rolig yogaform basert på kinesisk filosofi. Målet med yogaen er det samme som i andre yogaformer, skape balanse, sunnhet og velvære i kropp og sinn. Det som gjør denne yogaformen litt annerledes er at vi i Yin Yoga holder yinstillingene lengre, fra 1 til 5 minutter. Tanken bak dette er at vi kommer til den dypere musklaturen, ledd og bindevev. Hver yin stilling blir en meditasjon i seg selv, og man får virkelig roet ned, og kommer i god kontakt med egen kropp. 

Mellom yinstillingene gjør vi flytende bevegelser for å styrke kroppen og for å holde blodsirkulasjonen i gang, slik at vi ikke stagnerer, men holder energiflyten i gang. 

Vi vil gjennom timene lære om de forskjellige elementene og organene som tilhører hvert element. Gjennom hver time vil vi strekke og aktivere qién i alle meridianene i kroppen. På denne måten vil vi skape balanse og god flyt av energi i kroppen for å skape en god kropp å være i. 

Timene vil også inneholde pusteøvelser og avspenning, og av og til også noen restorative stillinger. Vi både starter og avslutter timen i avspenning, ´hvile til jorden`. 

Velkommen skal du være! 

For å se datoer, tider og priser og for å melde deg på KLIKK HER