Kveldsyoga i studio

Vakker kvinne ute - yoga.jpg

PRISER

Timene på Moysand Familiecamping er gratis. Bare å møte opp på stranden foran kafeen. Om det er regn er vi i ungdomsbygget. Spør bare i resepsjonen om du er usikker på hvor det er. Vi har med noen matter, men ta gjerne med din egen. Vi har hatt ganske mange på timene de siste årene. 

Timene på Sorenskrivergården, Hesnes og Lille Groos koster 100 kroner per time. Vi ønsker helst at du Vippser til #117228, men om du ikke har vipps så kan du ta med kontanter . 

Vi har også et tilbud til deg som ønsker å komme på flere timer i sommer, betal kun 500 kroner og kom på så mange av timene du vil gjennom sommeren! Om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet så fyll inn skjemaet under og vipps eller overfør til oss. 


 

For deg som har lyst på en yogatime gjennom sommeren i studio, eller som kanskje ikke har mulighet for å komme på timene ute på morgenen, så ønsker vi å invitere deg til yogastudio, hver mandag kl.18.00-19.00. Disse timene starter opp med en gang kursene er ferdig og holder på til vi starter opp med kurs igjen i august. 

Dette blir en time for deg som er nybegynner, men også om du allerede praktiserer yoga. Vi avslutter alltid timen med avspenning. 

Brigitte og Hedda kommer til å dele på å undervise disse timene. 

Datoer: Hver mandag fra 25. juni til og med mandag 13. august (totalt 8 mandager) 

Pris: 100 kroner per time (møt bare opp) ELLER betal 500 kroner og kom på så mange av timene du ønsker (meld deg i så fall på i skjemaet under). 

Betaling: Supert om du kan betale med Vipps til #117228. 

Vi håper dette er noe du har lyst å være med på. Velkommen skal du være! 

 

Vennligst fyll ut skjemaet om du vil være med på flere av timene og betale 500 kroner. 

Er det noe læreren bør vite før timen? Eventuelt ta en prat med læreren før timen.