Pauls workshops… og Mai's hjemmelagde fabelaktige Yoga Linsesuppe.

Paul Wooden

Først og fremst takk til Paul som brukte tid og krefter på å reise hele veien til Norge, og til lille Grimstad for å undervise en veldig interessert og mottakelig gjeng (dette var Pauls ord) yoga. Han gleder seg veldig til å komme tilbake hit til neste år. Da planlegger vi workshops hos Grimstad Yoga igjen, før vi mest sannsynlig tar en ukes retreat i Spania. Hold av de to første ukene av August 2015 om du vil være med. Kommer tilbake med nøyaktige datoer og mer informasjon så snart det er fastsatt. 

Paul at Grimstad Yoga

Må også få takke alle dere fantastiske mennesker som var med på disse workshopene, og som gjorde disse 9 dagene med Paul til det de ble. Takk til Mai og Brian som hjalp til med å lage deilige lunsjer! 

Om cake

Skulle gjerne skrevet litt mer om disse dagene, men det får bli en annen dag. Nå er det snart helg. Først en time med Yin Yoga før vi drar til hytta på Gautefall. God helg til dere alle! Hører veldig gjerne fra deg med kommentarer fra workshopen! :)

Dette er noen ord som Mai ville dele: 

'Takk til Hedda, at hun setter igang Grimstad Yoga og Inviterer Paul Wooden for å holde workshops til glede og gavn for oss som deltok.' 

Mai vil også gjerne dele oppskriften på Linsesuppen vi hadde gleden av å spise siste helgen. Takk igjen Mai for deilig mat og din tilstedeværelse gjennom uken! 

Mai's hjemmelagde fabelaktige Yoga Linsesuppe (3-4 personer) 

  • 3 dl røde tørkede linser (gogreen)
  • 1.5 liter grønnsaksbuljong
  • 2 ss kokusolje (cocosa Extra virgin/pure)
  • 1 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts gurkemeie
  • 4 ts karri
  • 2 ss red curry paste
  • 2 kanelstenger
  • 1 'boks' grovhakkede tomater
  • 100 gram bladspinat
  • 1/2 dl sitronsaft
  • 1 dl fløte
  • 2 ss revet ingefær
  • evnt. salt/pepper (Mai brukte kun pepper)
  • (Alle mål er ca. mål. Tilsett det du har lyst på, evnt. bytte ut fløte med kokusmelk. Kan også tilsette ekstra chilli om du vil)

Slik gjør du: 

  1. Finhakk løk og hvitløk. Fres dette i cocosa, svak varme. 
  2. Øk varmen og tilsett krydder. La surre i ca. 1 minutt. 
  3. Tilsett skyllede linser, buljong, tomater, ingefær og kanelstenger. Kokes uten lokk i ca. 15 minutter til linsene er myke. 
  4. Rør inn fløte, sitronsaft og spinat. Smak til med pepper, koriander (frisk dekor). 
  5. Nytes varm eller kan fryses.